Nasedo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 (edytowany) Witam, Jako iż moje forum się całkiem dobrze rozwija, postanowiłem wprowadzić jakieś niewielkie reklamy. Więc na który serwis warto by spojrzeć bardziej przychylnie, a na który mniej? Najlepiej byłoby gdyby firma była z Polski, mniej problemów z wypłacaniem, etc. I jeszcze jedno: Ile mógłbym zarobić gdyby 100 unikalnych userów wszedło raz dziennie na moją stronę? + połowa z nich kliknęła by w reklamę? Pozdrawiam, Nasedo Jeśli zły dział, to proszę o przeniesienie. Edytowano Kwiecień 22, 2011 przez Nasedo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 (edytowany) 100 unikalnych to troche malo A skad wiesz ze kilka osob kliknie w te reklamy ;-)? Poprosisz je ;D ? Edytowano Kwiecień 22, 2011 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasedo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Wiem, że 100 to mało ale jeśli to się będzie tak rozwijało jak teraz, to do września powinno być ~500 zarejestrowanych A poproszę żeby kliknęli, zaspamię forum prośbami o kliknięcie w reklamę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Google za zachęcanie do klikania w ich reklamy już by CIę dożywotnio zbanowało. Domyślam się, że większość firm świadczących usługi reklamowe ma podobny regulamin i to by się w ogóle nie opłacało reklamodawcą ale to z logicznego punktu widzenia , a jaką Ty podejmiesz drogę to już Twoja sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Najlepszym rozwiązaniem dla ciebie jest cpmprofit.com (płacą za same odsłony) Adsense jest dla bardziej rozwiniętych portali, płacą dużo za kliki, musiałbyś dodać dużo reklam na widoku (typu wyskakujące itd) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 (edytowany) Może ktoś coś powiedzieć na temat zarobków przez cpmprofit.com? Mam stronę, która posiada sporo odsłon, a ludzie niechętnie klikają w reklamy AdSense. Edytowano Kwiecień 23, 2011 przez WPNJ (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 W zaleznosci, gdzie reklama jest wstawiona (na samej gorze, w menu troche nizej lub w stopce) rozni sie wynagrodzenie. zliczaja tylko z polski odslony. Coz wiecej mozna powiedziec: D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 Muszę znaleźć jakąś alternatywę dla AdSense, bo chyba jednak mam za małą stronę. 4,5 miesiąca zbierałem na wypłatę. Długo. Tutaj widzę wypłacają od 30 zł. Tylko ciekawe ile zajmie mi to zebranie tych 30zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Sprawdz sam, wszystko zalezy od strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 (edytowany) Może warto zainteresować się trochę inną ofertą. Zajrzyj tu: http://www.novem.pl/dla_wydawcy Poza tym http://www.adtaily.pl/ Edytowano Kwiecień 24, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2011 Muszę znaleźć jakąś alternatywę dla AdSense, bo chyba jednak mam za małą stronę. 4,5 miesiąca zbierałem na wypłatę. Długo. Tutaj widzę wypłacają od 30 zł. Tylko ciekawe ile zajmie mi to zebranie tych 30zł. cpmprofit mam od początku marca i do tego czasu udało mi się jedynie zebrać 21zł = 210 tyś punktów. Strona z uu w przedziale 250 - 400 na dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2011 Hm...to w miesiąc z AdSense wyciągam niewiele mniej tylko w euro, a uu mam około 500-600. Więc wynika z tego, że AdSense lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2011 ja w cmpprofit przy dobrych ruchu miałem max 8 zł na dzień ale to były sporadyczne przypadki , tak srednio 3-4 zł na dzień przy pomocy mojego skryptu do nabijania klików teraz z tego zrezygnowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach