Adshi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Sprzedam reklamę na Polskie centrum gry Minecraft. Portal ma 296 000 unikatowych odwiedzin, a forum 297 000 unikatów na miesiąc (tak, wiem. podobne liczby, ale wszystko jest osobno) co daje razem 593 000 odwiedzin. Swoje oferty proszę pisać na Gadu-Gadu (8530084) lub na tym forum. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Może podasz chociaz adres forum, bo tak to już kompletny worek w kocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Najedź myszką na Polskie Centrum Minecraft i to jest link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adshi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 (edytowany) Kliknij "Polskie centrum gry Minecraft" w pierwszym poście. Jest to odnośnik do strony. @EDIT kolega mnie wyprzedził Edytowano Kwiecień 22, 2011 przez Adshi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Jak dla mnie to link powinien być w treści a nie musze jeszcze cuda wianki, żeby przeczytać. Może jakieś dane z googla, statystyki (realne) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adshi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Portal: Forum: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 skad mamy pewnos ze nie uzywasz np. autosurfow zeby sobie nabic wiecej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HDS 14 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Portal: Forum: Zaupaj Synu całego PDF'a z google'a : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adshi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 skad mamy pewnos ze nie uzywasz np. autosurfow zeby sobie nabic wiecej? a jak mogę Ci udowodnić, że nie używam auto-surfów? Zaupaj Synu całego PDF'a z google'a : ) Portal - http://dl.dropbox.com/u/15409329/CraftSite/Analytics/portal.pdf Forum - http://dl.dropbox.com/u/15409329/CraftSite/Analytics/forum.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 niektore statystyki (jak stat4u, licznik.org itp) pokazuja z jakich stron ludzie wchodza, i po jakiej stronie wedruja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 google analytics tez pokazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Hmm, ale raczej nie ma opcji dawania hasla tylko do obejrzenia tych statystyk co nie? A np. w licznik i stat4u jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 Cena za wyświetlanie bannera (rozmiary do dogadania) w widocznym miejscu oczywiście na stronie oraz forum przez miesiąc? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adshi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach