dong 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2011 Jakiś czas temu napisał do mnie przedstawiciel Affiliando z ofertę reklamy ubezpieczenia OC/AC. Sceptycznie podchodziłem do tego programu, bo przecież to tylko ubezpieczenia... Po jakichś 2 miesiącach ociągania umieściłem w końcu na moim forum 2 tematy z informacją o ubezpieczeniach AXA Direct. Skuteczność przerosła moje najśmielsze oczekiwania. 1-go dnia zarobiłem więcej niż na Google Adsense, a bannery mam w 3-ech miejscach - (pod navbarem, na dole forum i w postach). Dzisiaj jest drugi dzień i w dalszym ciągu wyniki mam lepsze niż w AdSense. Jak to się stało? Affiliando płaci za akcję - przekierowanie do formularza obliczającego składki ubezpieczeniowe. Dla użytkowników to 2 kliknięcia. Na dobrą sprawę - prawie każdy opłaca składki na samochód, a Affiliando płaci aż 63 grosze za przekierowanie do formularza! Wtedy kiedy w AdSense wychodzi mi średnio 11 groszy za kliknięcie. Affiliando ma różne programy partnerskie, głównie usługi finansowe i ubezpieczeniowe, wiem, że brzmi to niezbyt ciekawie, ale na dobrą sprawę - każdy dorosły człowiek z takich usług korzysta. Dodatkowo za polecenie Affiliando innym można dostać 20 zł (o ile ten ktoś w ciągu 2 miesięcy zarobi 200 zł). Dlatego postanowiłem Wam o tym napisać, może niektórzy docenią mój trud i zarejestrują się za pośrednictwem mojego linka. Zarejestrować można się za pośrednictwem tego linka: http://network.affiliando.com/ Kto nie wierzy - niech na próbę założy sobie temat na swoim forum z reklamą danej usługi. Ja w każdym razie polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2011 Jedzie spamem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dong 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2011 Czemu spamem? Dziele się swoją wiedzą i doświadczeniami, a może ktoś będzie chciał dać mi zarobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach