xtestur 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2011 Ruszył nowy serwis piggyshare.com oferują szybki, bezpieczny i niezawodny hosting plików. Z informacje które uzyskałem to warty zainteresowania, oferują 0,3 Euro. Co o tym myslicie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antonios 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2011 Nie znalem wczesniej, ale poszperalem co nieco. I tak : narazie to wersja beta - jutro ma wystartowac oficialna. jest troche bledow na stronie, ale skoro beta to wybaczone ..;] Ponoć wyplacaja - na innych forach zagorzale dyskusje, raczej opinie na tak. Stawki troche szokujace, bo w porownaniu ze starymi poczciwymi hostingami - jest na czym zarobic. Gdybym mial czas na taka zabawe skorzystal bym zwlaszcza , ze duzo sie o tym mowi , a na starcie beda sie starac wszystkiego dopilnowac, zeby nie dac ciala. Ja dla mnie na razie + dla piggyshare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2011 Słabiutka ta reklama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach