zajacmp3 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 (edytowany) Dokładnie jak w temacie. Kontakt: GG: 6039476 e-mail: deejay.zajac@gmail.com (preferowana forma kontaktu) Tel. (+048) 500-437-502 CPU: 2.3 Ghz Ram: 2Gb DDR3 Przestrzeń dyskowa: 100Gb (Jakby ktoś chciał więcej można pomyśleć) - Dysk w Raid 1 Transfer: Bez limitów Adres ip: 1 + każde kolejne 16zł Cena: 76zł Dostępny od 12 Marca i każdego 12 miesiąca rozliczam się gdyż wtedy opłacam ten serwer. Serwer wykupiony w serwisie: http://server4you.net/ - Lokalizacja NIEMCY Cenę opieram na cenniku vipower gdyż nie sprzedawałem jeszcze vpsa nikomu, a nie chciałbym rzucać śmiesznych kwot by nie żałować później Edytowano Kwiecień 20, 2011 przez zajacmp3 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 Dostępny od 12 Marca może przespałeś ale mamy koniec kwietnia Do tego nie możesz bazować na cenie serwera w jakiejś firmie, gdyz to zupełnie co innego. No chyba, że dajesz fakture, obsługę, uptime i gwarancje na poziomie firmy oferującej takie usługi. Podatek i VAT tez opłacasz? Jeśli nie, to twoje ogłoszenie jest z lekka krzakowate. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajacmp3 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 (edytowany) @up Rzeczywiście racja od maja . Bazuje cenowo mniej więcej patrząc po ile podobne konfiguracje chodzą lecz ja daje więcej za tą samą cenę uptime mogę zagwarantować zwyczajnym screenem ile serwer matka już chodzi bez restartów, a jakość usługi będzie można sprawdzić. Do tygodnia czasu nie ma u mnie w sumie problemu by zrezygnować i żebym zwrócił pieniądze. Nie jestem jakiś naciągaczem I jestem osobą prywatną nie załatwiam papierków - sprzedaje, bo nie używam większości zasobów. Ale dzięki za wytknięcie mi tych faktów Może rozjaśni to innym zaplecze mojej oferty. Co do VPS'a dzierżawę można przeprowadzić przez Allegro bądź za pośrednictwem umowy przesłanej kurierem. Edytowano Kwiecień 20, 2011 przez zajacmp3 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajacmp3 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2011 Nieaktualne, dziękuje za zainteresowanie telefoniczne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach