krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 (edytowany) Witam, macie może ową listę bądź może podajcie jakieś adresy firm które oferują hosting wirtualny "bez limitu transferu" Pozdrawiam Krzysztof Edytowano Kwiecień 20, 2011 przez krzysiuus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 Glowanet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evuzo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 ovh.pl nazwa.pl vihost.pl mzone-net.eu(trzeba dokupić opcję) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 Nazwa.pl bym nie polecał. Spróbuj dojść do dużej ilości transferu to powiedzą ci żebyś spadał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 Chyba skorzystam z mzone-net.eu Rozmawiałem z adminem i wydaje się w porządku. Zresztą mam u nich już 2 serwery i nie mam problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 Pro-Serwer.com - wszystkie pakiety biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach