Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2011 On pisał, że ma 18 chyba ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2011 On pisał, że ma 18 chyba ; ) W maju, 12 dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2011 (edytowany) Ja nie namawiam do niczego, jedynie to była jedna z możliwych propozycji Nawet nie zastanawiałem się czy jest to piractwo, chociaż coś mi te słowo tutaj nie pasuje. No własnie tryb offline jest od LANu... Edytowano Kwiecień 19, 2011 przez ToFFiK (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2011 jak organizujesz lana dla ludzi ze swojego miasta to zapraszając ich wspomnij o własnych kontach steam. Z kontami steam i ich odpalaniem na kilku kompach jednoczaśnie jest tak jak kupienie jednej licencji windowsa na kilka pctow, po prostu nie legalne. Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 a moze lepiej napisac do valve i dostac darmowe licencje na turniej? trzeba miec aktywny net wtedy podczas imprezy ale nie ma problemow z gra i wszystko jest legalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 O konta steam się nie martwię, ponieważ mamy osobę co prowadzi team w Counter-Strike i zawsze jak robił pseudo lana 5vs 5 to ma od 2 lat klucze. Które możemy podpiąć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach