zlotowinfo 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2011 jak wyżej wątek, to też od platnosci zaproponowali lepszą stawkę sms aniżeli cashbill (od roku u nich) tylko wątpliwości budzi to że firma ledwo co zaczęła i nie wiem czy warto zaczynać (http://www.webhostin...kuje-partnerow/) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kissi Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2011 Warto indywidualne podejście, szybka pomoc i co najważniejsze szybkie wypłaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2011 z tego co widzę tak samo jak zaplac.to jest to reseler firmy avantis.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tenior 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2018 witam czy ktos z obecnych ma problemy z wyplatą srodkow z homepay? osobiscie mam brak wyplaty od lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2018 to normalne w homepay, wczesniej orżneli mnie na 6000zł bo jakiś operator z zagranicy im nie zapłacił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tenior 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2018 w jakim sensie Cię orżneli, nie zapłacili Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jishnu 4 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2018 System płatności Homepay ma problemy. Niektórzy z jego partnerów nie dostają pieniędzy od 2 miesięcy, a część klientów telefonicznie dowiedziała się, że przestój może potrwać kolejne 2 miesiące. Spółka początkowo milczała, po czym dość niespodziewanie ogłosiła przejęcie. źródło: https://niebezpiecznik.pl/post/problemy-homepay-partnerzy-nie-otrzymuja-pieniedzy-a-spolka-milczy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2018 nie ma problemów, zbankrutował/upadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goskiny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2018 Polecieli w ciula jak kiedyś platnosci-online Pieniędzy nikt nie odzyska a firma zostanie zamknięta, typowe polskie ***** Do sądu nie ma po co z Nimi, z takimi trzeba inaczej rozmawiać, ale pamiętajmy karma wraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2018 też myślę że te całe sądy, ubezpieczenia, to pic na wodę, i marnowanie kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
opalejro 1 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2018 Tak więc jawnie mogę powiedzieć że spółka padła Według informacji które uzyskałem w internecie, mozna sie dowiedzieć że prezes nie odpowiada od 3tygodni, a w biurze nie zostało nawet krzesło. Dodatkowo ciekawa informacja, w czacie online na ich stronie zawsze przedstawiały się osoby z którymi pisaliśmy, teraz można zauważyć że takiej opcji nie ma i rozmawiamy z anonimem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelKon 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2018 A teraz klienci zostali bez pieniędzy, bez drogi prawnej pewnie się ich nie odzyska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
legya 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2018 (edytowany) Ja rozpoczęłam z nimi współprace jakoś pod koniec stycznia, do tej pory nie otrzymałam wypłaty, znaczy mniejszą część dostałam. Aktualnie przenoszę się do innego operatora i będę walczyć o kasę, bo zebrała się dosyć spora sumka... Pozdrawiam Kasia Edytowano Kwiecień 5, 2018 przez legya (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach