Gość thetox Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 Co to moze być za bład? Czasami gdy próbuje dodać artykuł i biorę już wyslij to czasami wypluwa: MySQL Error! ------------------------ Zwrуcony bі±d: MySQL server has gone away Bі±d numer: 2006 INSERT INTO dle_post (date, autor, short_story, full_story, xfields, title, keywords, category, alt_name, allow_comm, approve, allow_main, fixed, allow_rate, allow_br, flag, tags) values To cos z mysql musi byc, ale nie wiem co, moja baza ma 247mb, stronka stoi na zwyklym hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 (edytowany) Spróbuj tego: http://www.webyog.com/forums/index.php?showtopic=3227 [edit] Doczytalem, że siedzisz na współdzielonym, więc jedyne, co Ci pozostaje, to skontaktować się w tej sprawie z usługodawcą, który zapewnia Ci hosting i poprosić o zmianę ustawień MySQL-a. Edytowano Kwiecień 17, 2011 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 Ciekawe jak, ja mam zwykly hosting czyli brak dostepu do ssh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość squeezer Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 Tego typu błąd świadczy tylko i wyłącznie o tym, że zostało zerwane połączenie z serwerem MySQL. Przyczyny mogą być najróżniejsze, np. ktoś (coś - skrypt) zabiło Twoje połączenie. Problemy mogą pojawić się w związku z funkcjonowaniem sieci, funkcjonowaniem i limitami MySQL, działaniami administracyjnymi itp. Jeśli nie administrujesz samodzielnie całością, to jedyna opcja aby wyjaśnić ten problem to kontakt z usługodawcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach