ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 Szukam jakiegoś taniego/darmowego panelu zarządzania serwerami SA:MP, czy zna ktoś takowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 Taniego - w jakim przedziale cenowym? Jest kilka możliwości. Są zarówno darmowe panele, jak i tanie Z tanich polecam: http://revogames.accesto.pl - jeśli potrzebujesz to pod 2-3 serwery to napisz na PW, jakoś się dogadamy. Pozdrawiam Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2011 SwiftPanel, OpenGamePanel, GameCP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Polecam Ci Open Game Panel sam go używałem SA:MP i byłem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2011 Zdecydowałem się na revoGames, choć są z nim problemy, ale support stara się je naprawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach