Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 Cześć. Na serwerze miałem direct admina,jednak system plików uległ uszkodzeniu,przez co,nie mogę normalnie zamontować dysku. Udało mi się juz odzyskać pliki,jednak potrzebuje jeszcze baz danych sql . Czy może wie ktoś,gdzie directadmin przy podstawowej konfiguracji trzyma bazy danych mysql? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 /usr/local/mysl/data/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 (edytowany) /usr/local/mysl/data/ Tyle tylko,że ja nie mam takiego katalogu... Nie mam w ogole mysql ,mysl też nie mam. Mam w folderze usr/sbin/ plik mysqld ale bez zadnego rozszerzenia , plik wazy troche ponad 6MB Edytowano Kwiecień 17, 2011 przez Pienio69 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 a masz /home/mysql ? Bo /usr/local/mysql/data jest symlinkiem do powyższego. Przeszukaj dysk pod kątem występowania plików *.frm, *.myd, *.myi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2011 Redgos , całkowita racja. Bezpośrednio w home/mysql/ sa bazy danych. Z przyzwyczajeniem dalem z katalogu DA symlinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach