hicky 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 Siemka, mam problem postawiłem WIN 7 na acer TravelMate 2700/ 2702 i nie mogę nigdzie sterowników, znaleźć . Czy wql takowe istnieją pod WIN 7, na stronie producenta nie ma innych oprócz XP . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 Win7 często sam dobiera, często dobre stery... do czego Ci brakuje dokładnie z komponentów lapa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 wql ? Mógłbyś używać jakiegoś znormalizowanego języka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 Win7 często sam dobiera, często dobre stery... do czego Ci brakuje dokładnie z komponentów lapa? Do Dźwięku, resztę widzi . Wiem tylko że coś z Realtek 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 w ogóle (normalnie to wgl a nie wql xD) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 Rzeczywiście znaleźć konfig tego nota to żenada, same lipne aukcje i serwisy. Ja bym wszedł na Realteka i ściągnął ze 2-3 różne stery, metodą podpasowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 Przecież to normalny Realtek AC97 tam jest. ftp://webuser:nQJ4P7b@202.134.71.22/pc/audio/6305_Vista_Win7_PG537.zip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 @refresh Teraz taki problem . Mam w Acer kartę Ati Mobility radeon 9600 i na stronie amd nie ma sterów pod Win7 czy od Visty w trybie zgodności by poszły czy nie . Ew. jak ktoś posiada, to prosiłbym o link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 A po Windows Update nie pobrało sterowników? Uruchom update niech wyszuka - powinny być stery do grafiki. Możliwe że też i do innych podzespołów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 hicky: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English (20 sekund szukania na stronie amd.com) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach