Gradziu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 (edytowany) Mam na sprzedaż 25,30 zł na PayPal'u. Jakiś czas temu chciałem zakupić pewną rzecz gdzie opcją płatności było właśnie PayPal ale znalazłem lepszą ofertę i zrezygnowałem. Demo: screen z konta PayPal Cena: 25 zł Kupujesz: * 25,30 zł PayPal Sposób płatności: przelew na konto bankowe. Kontakt: * gadu-gadu: 10406603 * mail: bajer_10@wp.pl Edytowano Kwiecień 15, 2011 przez Gradziu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gradziu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 Nie mogę edytować. aukcja Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1566431890 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokola 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 30 gr zarobku ? super... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gradziu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 A dlaczego mam sprzedać taniej ? Jest to swego rodzaju wymiana. Gotówka na PayPal w zamian za gotówkę na konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 A dlaczego mam sprzedać taniej ? Jest to swego rodzaju wymiana. Gotówka na PayPal w zamian za gotówkę na konto. Dlatego, że za 30gr to nikomu nawet nie będzie się chciało wypełniać zlecenia przelewu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 Tym bardziej, że przelew chyba też kosztuje w takiej sytuacji, bodajże 50gr. czy 1PLN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 A dlaczego mam sprzedać taniej ? Jest to swego rodzaju wymiana. Gotówka na PayPal w zamian za gotówkę na konto. Ano dlatego, że jeśli ktoś będzie chciał sobie doładować paypalowe konto, to uczyni to bez pośrednictwa jakiś "krzaków" tylko bezpośrednio przez bramkę Paypal>BlueCash. I nie będzie się przez to prosiła o potencjalne problemy unieważnienia PayPalowej transakcji przez kontrahenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach