Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2011 Hello, Witam Was w kolejnej edycji marudnych wątków z pytaniem o skrypt : ) Muszę stworzyć stronkę z funkcjonalnością sklepu. Generalnie wyszło w rozmowie z klientem, że lepiej zwykły CMS + dodatek sklepowy niż sklep + zakładki firmowe. Co tera jest kul i trendy do takiego tandemu? Darmowe, niestety : ) Dzięki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2011 Nadal Joomla + Virtuemart z darmowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 Tak czułem właśnie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulf 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 Drupal + Ubercart Jest gotowy moduł Płatności.pl: http://drupal.org/project/platnosci_pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 Cos mi sie wydaje, ze do cms made simple byl jakis dodatek sklepowy, ale bym musial sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 jak zwykle WP + wtyka WP może wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nano 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 Ja również polecam Drupal + Ubercart. Sam posiadam jedno taki rozwiązanie i nigdy nie narzekałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipS 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 (edytowany) Ja jako kolejna osoba polecam Drupal + Ubercart. Drupal daje ogromne możliwości, a jego uniwersalność i jakość potwierdzają wdrożenia w prestiżowych firmach i instytucjach. Na drupalu stoi m.in.: ing.us whitehouse.gov mg.gov.pl Edytowano Kwiecień 15, 2011 przez FilipS (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach