krily 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2011 chce przeniesc domene z home do glowanet wybralem nowe zamówienie-->Transfer domeny-->wpisalem nazwe domeny--> wyskoczyło że jest dostepna--> podalem moje adresy DNS-->i mam opcje zakończ zamrowienie i teraz musze wyslac przelew a kiedy mam podac kod auth? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2011 Skontaktuj się z biurem obsługi klienta, albo napisz ticket w panelu. Najprawdopodobniej musisz przesłać kod na maila. W każdym razie od tego jest pomoc, żeby Ci pomogli . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krily 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2011 dobra napisalem;) dzięki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2011 Ja przenosilem, i najpierw wysylasz kaske, potem podajesz kody authinfo i zalatwione ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 (edytowany) Ja przenosiłem tak: transfer domeny --> kasa na konto ---> e-mail z kodem authinfo. Po 8 domenach tak przeniesionych do glowanet otrzymałem informacje, że transfer domen .pl jest zablokowany w glowanet.pl i swoją drogą jestem ciekaw czy już jest to możliwe czy wciąż odmawiają transferu domen Edytowano Kwiecień 15, 2011 przez maniks (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach