YagAA 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2011 Witam, poszukuję serwera o parametrach pojemność minimum 500MB transfer im większy, tym lepiej, minimum 120-150GB/miesięcznie, bez limitu byłby mile widziany. Kolokacja serwera tylko Europa, żeby były jak najniższe pingi. Mile widziany spory próg tolerancji na obciążenie cpu, o jak najniższej awaryjności już nie wspominając. Panel bez różnicy, tylko Linux. Aktualnie mam w webd.pl pakiet medium. Cena 10-20 pln/miesiąc, tylko i wyłącznie płatność miesięczna, gdyż z czasem chciałbym zwiększać możliwości konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2011 Sprawdź http://glowanet.pl/hosting-bez-limitu-transferu.html Porozmawiaj z Adamem na temat sposobu płatności, powinniście się dogadać. I chyba chodziło o lokalizację, nie kolokację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2011 Takich malych kont nikt chyba juz nikt nie sprzedaje, sprawdz katalog ofert na forum, moze cos znajdziesz dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2011 To jest pojemność minimum, jak będzie większa to ok, ja póki co nie potrzebuję więcej niż te 500mb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2011 Można zamknąć, dogadałem się z Głowanet.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach