Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2011 Mysle ze temat mozna usunac, bo i tak to krzak, strona nie dziala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2011 Mysle ze temat mozna usunac, bo i tak to krzak, strona nie dziala... Mateusz no proszę Cię , właśnie cały w tym ambaras żeby takich tematów nie usuwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Mateusz no proszę Cię , właśnie cały w tym ambaras żeby takich tematów nie usuwać. A komu to sie przyda jak juz nie istnieje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 A po co komu wiedza o Hitlerze, jak już nie żyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Wlasnie nie wiem... Chyba chca do tego powrocic, jak ucza o nim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 (edytowany) Wlasnie nie wiem... Chyba chca do tego powrocic, jak ucza o nim... Widać edukacja w Belgi jest na niskim poziomie Edytowano Kwiecień 10, 2011 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Raczej inny tok myślenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 (edytowany) Ironia w tym miejscu była zupełnie bezzasadna, jakbyś w ogóle nie wiedział czym była Druga Wojna Światowa. Edytowano Kwiecień 10, 2011 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Jak dziecko bedziecie teraz na zlosc robili? Jak tak was to podnieca to dawajcie mi -. Chce pobic rekord... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Jak dziecko bedziecie teraz na zlosc robili? Jak dziecko będziesz się teraz obrażał, że ktoś Ci dał minusa? Przyjmij krytykę, i zastanów się dlaczego dostałeś minusa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Nie obrazam sie, tylko prosze o minusy. Znowu nie czytales postu mojego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach