Gość DJpOmOO Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Mam taki problem na serwerze mam zainstalowany Ioncube loader i mi on działa: PHP 5.2.17 (cli) (built: Jan 13 2011 18:21:07) Copyright (c) 1997-2010 The PHP Group Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2010 Zend Technologies with the ionCube PHP Loader v4.0.4, Copyright (c) 2002-2010, by ionCube Ltd. korzystam z niego, ale przez cron job nie działa pisze mi cos takiego: dostaje e-mail: Site error: the file <b>/home/admin/domains/(TU_MOJA_DOMENA_JEST)/public_html/admin/cron.php</b> requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator. mam zainstalowanego ioncube wiec o co chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanna Szczecina 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 (edytowany) Zobacz co masz wpisane do php.ini oraz zaktualizuj ioncubea Edytowano Kwiecień 10, 2011 przez Joanna Szczecina (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 czy przy odpalaniu crona korzystasz z tej samej instalacji php z takim samym ustawieniem ioncube ? w przypadku np panelu DirectAdmin to w większości przypadków odpalasz z innego php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach