klejdo 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Witam. Chciałbym postawić serwer do Metin2. Potrzebuje kogoś aby doradził jaki i jaka firmę wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Budżet? A tak w ogóle to skąd posiadasz pliki serwerowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Pliki sa dostepne w necie juz od bardzo dawna. Na ile osob chcesz serwer(ile osob online)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Co do legalności tych plików to inna kwestia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Jest masa serwerow i odmian plikow. Osobiscie watpie, by sie wkoncu tym ktos zajal. Ale zaznaczam ze nie naklaniam do stawiania serwera na nielegalnych plikach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Osób online to do końca nie wiem może z 500. Budżet nie jest ważny aż tak serwer chce aby był stabilny i wytrzymały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Refresh @@@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Kup jakiegoś kimsufa -> http://kimsufi.pl/ks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 @Miłosz, ja nie polecam. Francja :/ Ja bym polecil EcoServer BIG z oferty server4you.net. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedDevil 19 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Osobiście polecam ci LeaseWeb, Hetzner, OVH. Jeżeli natomiast chcesz tanią maszynę w Polsce z idealnymi pingami i niemal zerowymi opóźnieniami w grze - napisz do mnie na PW, mam dla ciebie świetną prywatną ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Do serwerow typu CS to wazna lokaliacja. Dla serwewrow typu metin to czy Niemcy czy Polska to raczej to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach