Barticf 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 Witam obecnie mam wrzucony skrypt joomla na serwer ale chciał bym aby każdy kto wchodzi na moją stronę widział dany obrazek lub przenosiło go na swb.html . Sądzę że najlepszą opcją będzie użycie htacces i teraz chciał bym aby dwa adresy ip miały dostęp do strony więc muszę użyć tego Order Deny,Allow Deny from all Allow from ip 1 Allow from ip 2 Tylko jak zrobić teraz to przekierowanie aby przenosiło innych na swb.html ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 <Files swb.html> Allow from all </Files> ErrorDocument 403 swb.html Deny from all Allow from 1.2.3.4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barticf 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 (edytowany) <Files swb.html> Allow from all </Files> ErrorDocument 403 swb.html Deny from all Allow from 1.2.3.4 Dzięki udało się a teraz jeszcze jedno pytanie jak to <Files swb.html> Allow from all </Files> zastosować jeśli chcę by wszyscy mieli dostęp do dwóch plików swb.html i swb.jpg ? Edytowano Kwiecień 10, 2011 przez Barticf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 sv:~# cat /var/www/html/.htaccess <Files swb.html> Allow from all </Files> <Files swb.jpg> Allow from all </Files> ErrorDocument 403 /swb.html Deny from all Allow from 1.2.3.4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barticf 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 sv:~# cat /var/www/html/.htaccess <Files swb.html> Allow from all </Files> <Files swb.jpg> Allow from all </Files> ErrorDocument 403 /swb.html Deny from all Allow from 1.2.3.4 Działa dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach