whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2011 Cześć, Szukam po google, czytam dokumentacje i nie wiem dalej nie wiem. Jak limitować łącze 10 mbps per ip ? chodzi mi o wszystkie ip zeby jeden uzytkownik mógl maksymalnie 1.25 MB/s pobierac plik. bo teraz może odpalic 100 mbps i wycina wszystkcih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2011 jesli apache to mod_cband Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2011 (edytowany) apache2, ale mod_cband u mnie cos nie trybi: apache2: Syntax error on line 185 of /etc/apache2/apache2.conf: Syntax error on line 1 of /etc/apache2/mods-enabled/cband.load: Cannot load /usr/lib/apache2/modules/mod_cband.so into server: /usr/lib/apache2/modules/mod_cband.so: undefined symbol: truncfAction 'configtest' failed. The Apache error log may have more information. failed! nawet w googlu tego nie ma, zreszta cband to stara wtyka i z repozytorium wywalili nawet Edytowano Kwiecień 9, 2011 przez headShot1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2011 no to mod_bw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2011 (edytowany) OK! Dzięki super działa! Edytowano Kwiecień 10, 2011 przez headShot1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach