Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 Witam Nie wiecie może co to za wykonawca http://w321.wrzuta.pl/audio/08CFeiWlsZp/utwor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 (edytowany) Ja też uwierzyłem i odpuściłem sobie słuchanie tego : ) Możesz dać kontekst jakiś? Gdzie to było? Pewnie w napisach końcowych do filmu, czy coś? Cholernie trudny tekst do usłyszenia, nie wiem, czy to w ogóle po angielsku jest. Jakieś ani zani łani... masakra. Edytowano Kwiecień 7, 2011 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 (edytowany) Możesz dać kontekst jakiś? Gdzie to było? Pewnie w napisach końcowych do filmu, czy coś? Przeglądałem youtube i na filmiku było to i wyciąłem muzykę ediusem i szukam autora aby zdobyć lepszą jakość. //edit dowiedziałem się kawałek się zwie Tryad - The Final Rewind Edytowano Kwiecień 7, 2011 przez Hostdell (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 Proszę: John Holowach vs, rjmarshall - The Big Finale Nie sposób tego nie znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 (edytowany) //edit dowiedziałem się kawałek się zwie Tryad - The Final Rewind Hehe, Adam, prawie zgadles Dla mnie sie tam podoba Edytowano Kwiecień 7, 2011 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach