Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Witam, Rozbudowaliśmy WHT o szeroko rozumiany WebHelp, SEO oraz Domeny + podzielona giełda, plus kilka mniejszych zmian do wyłapania na własną rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Wszystko po to aby nie umieszczać wszystkiego w Piaskownicy oraz poprawiliśmy dział ofert/giełda bo tam też anarchia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marc123 20 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 powiem tak o K... ale się tasiemiec zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 (edytowany) wht.pl żondzi ;] Edytowano Kwiecień 6, 2011 przez JarekMk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 powiem tak o K... ale się tasiemiec zrobił Nie mierzyłem ale mniej więcej powinna być taka sama długość, kilka działów zmieniło swoje miejsce na bardziej logiczne. wht.pl żondzi ;] Wiemy, wiemy.... natomiast to wszystko i tak ma miejsce na WHT tylko teraz lekki porządek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 wht.pl żondzi ;] Specjalnie czy na serio tak piszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Specjalnie, żarty sobie robi. Tylko czy nie przeniesie się zaraz cała zgraja z webtips, webhelp, webtits czy innych forów i nie zrobi się śmietnik w stylu mam 16 lat, chodze do gimnazjum, potrzebuję fachowca żeby mi zrobił pro stronę za 50 zeta. No ale spróbować zawsze można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Nie wiem, napisałem to w sensie podobnym do ZUS, KRUS, SRUS. Mam nadzieję że WHT nie zmieni się na WT - WebmasterTalk, NIEMNIEJ działy mogą się okazać przydatne, pod warunkiem że oferty dzieciaków i emo-desperatów będą skutecznie wysyłane w próżnię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Postaramy się, żeby było to na poziomie inaczej nie ma sensu. Natomiast pamiętajcie o przycisku "Raportuj" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Dajcie tabliczkę: W razie niebezpieczeństwa lub zagrożenia kliknij w przycisk RAPORTUJ. Nieuzasadnione użycie lub nadużywanie będzie karane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 No nareszcie jakiś sensowny podział, bo w piaskownicy to już naprawdę przegięcie było z różnorodnością tematów ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Ale forum i tak wygląda jak "Kabanos" Na FHD. Działa ładnie porobione,ale jakoś ciężko mi się przyzwyczaić jak bym na inne forum zaglądał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Hehe, ja tam nigdy nie wchodze do dzialow tylko do Wyświetl nową zawartość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 A gdzie to jest bo nie moge się doszukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 @RuFiK: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 Osobiście korzystam tylko z tej funkcji na wszystkich stale odwiedzanych forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 Moja czy Wasza wina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 (edytowany) Zdecydowanie Twoja, u mnie takie błędy się nie pojawiają. Ale może to tez wynikać z tego, że mam wyłączone reklamy (prawy przycisk myszy w Operze wygrywa ) Edytowano Kwiecień 7, 2011 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Studio v220 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 Jak się najedzie myszą na FORUM i KALENDARZ to pod menu jest takie same - blogi, użytkownicy, najnowsze na forum, pomocni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 @up, bo tak ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach