DeWo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Witajcie. Poszukuję gotowego skryptu rejestracji użytkowników do panelu ispCP Omega. Szukałem u wujcia Google, ale niestety nic nie znalazłem. Przyznam, że sam mógłbym się w to pobawić, ale skoro może być gotowy w Sieci, to po co się męczyć? Yours, DeWo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Jak dobrze pamiętam jest tam wbudowany taki skrypt. Konfigurujesz pakiety, cenę i tworzy ci formularz z płatnościami PayPal i konto jest automatycznie tworzone. Nie jestem pewien czy to tak działa, ponieważ dawno to odkryłem Poprawcie mnie jeśli się mylę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeWo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Jak dobrze pamiętam jest tam wbudowany taki skrypt. Konfigurujesz pakiety, cenę i tworzy ci formularz z płatnościami PayPal i konto jest automatycznie tworzone. Nie jestem pewien czy to tak działa, ponieważ dawno to odkryłem Poprawcie mnie jeśli się mylę. Olaboga, masz rację! Na razie jedynie zainstalowałem to i nie konfigurowałem pakietów . Dzięki! (postawiłbym reputa, ale mam za mało postów ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeWo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 Witam ponownie. Żeby nie tworzyć następnego tematu, zapytam Was jeszcze raz o to samo, o co w pierwszym poście, jednak do panelu Kloxo. Cóż, ispCP Omega nie przypadła ni do gustu . Yours, DeWo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2011 osobiście kojarzę tylko płatny ok 10$ iPanel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach