shqvarny 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2005 witam, w DA raczej nie operuję, ale tak wyszło, że potrzebuję w nim zrobić subkonto. można zrobić subkonto z oddzielnym hasłem? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmej 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2005 Reseller level Z user level nie. Możesz jedynie stworzyć osobną domenę. Do tej domeny konta FTP itp... Typowego subkonta z poziomu użytkownika nie da się utworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shqvarny 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2005 tak też myślałem. szkoda, ale będę musiał zrobić jednak te konto ftp itd. bez quoty. dzięki za odpowiedź :] pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmej 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2005 Możesz zrobić quote:) Zakładasz dodatkową domenę i tam możesz sprecyzować ilość transferu/miejsca. Jak nie wiesz jak to zgłoś się do mnie to Ci pomogę. gg: 1418339 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach