mgdk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Witam, na początek witam serdecznie, dopiero się zarejestrowałem, choć forum czytam od dawna. Poszukuję serwera pod jeden większy serwis, aktualne obciążenie to: do 50gb/mies, zajęta powierzchnia ok 5gb., cpu do 10%, do 100.000 odsłon / mies. Moje wymagania: - serwer w Polsce - transfer: 100gb/mies + - powierzchnia: ok. 10gb + - sql, dodatkowe domeny,e-mail imap, ftp: b/o - codzienny backup - kompetentny, szybki support - faktura vat Rozglądałem się już wstępnie, wymagania spełnia chyba Hosting Pro w szybki-hosting.pl (Glowanet ?) lub Max (wyższy limit cpu) , ale jestem otwarty na inne propozycje. Jeśli serwer i współpraca się sprawdzi, będzie potrzebny kolejny wirtual oraz reseller. Proszę o konkretne oferty z cenami na PW lub w tym wątku. Konieczne przenosiny w tym tygodniu. Dzięki, pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Wszystko fajnie, pieknie tylko budzetu nie podales Skad firmy maja wiedziec czy chcesz oferty za 50zl /rok czy moze 300 zl /rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Bierz w GłowaNet albo w szybki-hosting, ta sama firma, jakość i zadowolenie gwarantowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Jak masz odpowiedni budżet to polecam: www.iq.pl www.dhosting.pl www.kei.pl Chyba Castpol ma też serwer w Polsce. Te firmy zapewniają wysoki standard, niestety także wyższą cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Glowanet.pl tez w polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mgdk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Myślę, że w kwocie 300zł / rok powinno się to zamknąć (dlatego podałem przykład sz-h). Tyle kosztuje podstawowa oferta netart i home, ale tym firmom już dziękuję za współpracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 http://glowanet.pl/hosting-bez-limitu-transferu.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 http://glowanet.pl/h...-transferu.html Tu jest oferta zagraniczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Aa To wybaczcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Mzone- od kiedy castpol ma serwery w PL, bo ja myślałem że są w OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Mzone- od kiedy castpol ma serwery w PL, bo ja myślałem że są w OVH. No a ma, VPS-y ma w Łodzi( w każdym bądź razie napewno miał). OVH to serwer na konta współdzielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 To, że ma współdzielony w OVH to też wiem na pewno, ale wg mnie inne też ma w OVH, na castpol.pl/vps jest lokalizacja francuska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 (edytowany) No a ma, VPS-y ma w Łodzi( w każdym bądź razie napewno miał). OVH to serwer na konta współdzielone. Wiem o co Ci chodzi, bo chyba jeszcze kilka dni temu były dwie lokalizacje VPS' ów (Francja i Polska- ncgroup),. Przez to powstał taki tasiemiec w dziale oferta, ale teraz nastąpiła jakaś strobilizacja . Edytowano Kwiecień 6, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 To, że ma współdzielony w OVH to też wiem na pewno, ale wg mnie inne też ma w OVH, na castpol.pl/vps jest lokalizacja francuska. Proszę, nie zmuszaj mnie abym reklamował jakby nie było moja konkurencję , to akurat o dedyku jest : Dostępność 24h - 72h Lokalizacja: POLSKA Procesor: Intel i5-650 Pamięć RAM: 4 GB DDR3 HDD: 2x 500 GB SATA II Łącze: 100/100 mbps Adresy IP: 5 Transfer: 3 TB/m-c** Panel Directadmin Pomoc techniczna w cenie Może oferta się zmieniła, nie wiem. Napewno jakiś czas temu była oferta VPS w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Ok, dedyka nie zauważyłem widocznie, ale w VPS nie pisze nic o polskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Ok, dedyka nie zauważyłem widocznie, ale w VPS nie pisze nic o polskich. klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 (edytowany) Zapraszam na netdc.pl. Pozdrawiam Edytowano Kwiecień 6, 2011 przez NetDC.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach