szymoncx12 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2011 Witam! Mam problem z WHMCS (4.4.2), mianowicie nie wiem jak ustawić produkt żeby był dostępny tylko przez tydzień albo dzień. Szukałem i szukałem i nic. Również pisałem na support i nic. Dlatego zwracam się o pomoc tutaj, ja już się poddałem. Kolega mi podpowiedział że można zmienić w języku wartości: miesiąc na dzień, kwartał na tydzień a pół roku na miesiąc oraz namierzyć plik konfiguracyjny WHMCS gdzie są wpisane wartości czasu trwania dla poszczególnych opcji i je pozmieniać. Niestety nie wiem jak to zrobić... Proszę o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Nie do końca załapałem, chcesz by można było kupić np. serwer na 1 dzień czy chcesz aby produkt z oferty wyświetlał się np. 1 dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Raczej to drugo "mianowicie nie wiem jak ustawić produkt żeby był dostępny tylko przez tydzień albo dzień." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach