Gość finlandia Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Troche humoru (rozmowa z pewnym "wplywowym" czlowiekiem): xxx: niom nawet domeny mam tanie ja: po ile xxx: tzn ja: *.pl xxx: 30 xxx: com za 25 ja: to nie zbyt tanio, gdzie indziej sa po 10-15zl xxx: ale na cały czas ta domena jest ? ja: na rok czasu xxx: umnie na 10 lat xxx: więc jak pisałerm tanio ja: szczerze mowiac nie wierze ze na 10 lat xxx: a widzisz da rade xxx: znajomosci robią wszystko Co o tym sadzicie?? Jak na moj gust koles ma przerost ego i nie po kolei w glowie Moze ktos chce kontakt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 niech poda adresy domen i w whois zobacz do kiedy wazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 W przypadku COM tak, lecz w przypadku PL nie są podane daty ważności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Racja A czemu tak wgle domyslnie tyle informacji jest ukrytych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Też mnie to dziwi, czasami jest podana data wygaśnięcia domeny, a raz nie. Chyba zależy od rejestratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Poczatkowa tresc jest mniej istotna Rozmawialem w sprawach nazwijmy to "biznesowych". Nawet prezydent nie mial by takich znajomosci zeby na 10 lat za domene *.pl placic 30zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Może u krzaka byś taką cenę wynegocjował, ale i tak by kasę wzięli i zniknęli PS dedyki z Bydgoszczy chyba się "rozdupczyły" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Jeżeli umowa byłaby dobra to jednak 30zł to nie jest tak dużo a przypadku usunięcia / braku aktywności domeny (gdyby byłaby na prawdę wartościowa) to można gościa nieźle z torbami puścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Może mówi o cenie na rok, ale przy zapłacie za 2 lata. Aktualna promocja NASK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Haha... Ale to zbyt pochopne oskarżenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2011 Przecież po tym panu można się wszystkiego spodziewać, były vpsy, jest kolokacja, było radio, był hosting gier to teraz czas na domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2011 a ma paszport polsatu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2011 Wiele hostingów poprzez takie znajomości i różne układziki upadło, niestety pewnych rzeczy się nie da obejść. Wolałbym zapłacić więcej niż polegac na kimś kto oferuje gruszki na wierzbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2011 Hehe to raczej marzenia tego pana ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach