MichałK 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Witam, Prowadzę forum o pewnej grze i są modyfikacje... chciałbym stworzyć własny download i szukam hostingu jakieś pod pliki. Miejsce myślę, że około 40 GB spokojnie wystarczy - najwyżej kupię drugi tylko ważny jest transfer i szybkość - co byście mi polecili? Z góry dzięki za podpowiedzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 VPS wyjdzie taniej i transfer lepszy... Sprawdź hitme.net.pl 40gb dysk i 300GB transfer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałK 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Jeżeli chodzi o VPS to myślałem nad ovh.... jednak tam nie ma miesięcznego rozliczania się :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Jeżeli chodzi o VPS to myślałem nad ovh.... jednak tam nie ma miesięcznego rozliczania się :/ Jest, ale do VPS dolicz setup w wysokości 120 zł netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 VPS nie polecam, poniewaz z takim dyskiem to troche bedzie kosztowac. Dodatkowo trzeba skonfigurowac takowy vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 MichałK, a może interesuje Cię stosowne repozytorium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Niemieckie VPS, server4you.net i masz zarąbisty hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Jeżeli to ma być tylko serwer pod pliki czyli typowy download to proponuje wziąć w jakiejś masówce gdzie dają tego dużo i tanio. Pod DL powinno się nadawać. Wirtualny na OVH, Home.pl, Nazwa.pl ? Ale tylko jeżeli to pod same pliki. Żadnych stron baz itd. Jak nie chcesz na masówce to polecam dogadać się z MZone czy Głową odnośnie jakiegoś indywidualnego pakietu. Z obu firm będziesz zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nightmare 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Jednak myślę że z masówki będzie zamulać nieco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałK 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Myślałem nad home.pl ale słyszałem trochę złych opinii i sam nie wiem. GrandBB co masz na myśli mówiąc repozytorium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 Pewnie cos w stylu ftp ze na same pliki Zadnej strony nie robisz tylko swoje pliki trzymasz ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałK 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2011 Odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach