Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2011 Witam, mam takie pytanie: Czy w regulaminie firmy może być punkt który zabrania odsprzedawania usług? Mam tutaj screen z emaila od firmy, która właśnie tak zrobiła i się zastanawiam czy to jest zgodne z prawem Uploaded with ImageShack.us Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2011 Moga, wiekszosc firm to ma :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2011 (edytowany) Moja Firma czegoś takiego nie stosuje. W przypadku takich sytuacji wystarczy napisać, że chce się przenieść swoje konto na inną osobę, obie osoby muszą wyrazić odpowiednią zgodę na to i transfer konta zostaje dokonany (najlepiej gdyby takie rzeczy były na piśmie, żeby później firma jak powyżej nie mogła wam tzw. "skasować konta"). Jeżeli chodzi o inne Firmy to najwyraźniej zależy od nich. Sprawa ma się inaczej do cesji domen ale to chyba jest każdemu znany temat, więc nie ma potrzeby rozdrabniania się. Jeśli chodzi o kwestie prawne polecam Ci zaufane http://forumprawne.org/ Edytowano Kwiecień 3, 2011 przez GrandBB (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2011 Może- jest regulamin, więc niestety nic nie zrobisz Hadouken. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach