kjpp 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Potrzebuje niezbyt mocnego serwera o przybliżonych parametrach: 1. Procesor quadcore 2. Ok 6-8 GB Ram 3. Dysk(dyski) SSD lub SAS (potrzebuje ok 250 GB przestrzeni na pliki) 4. Transfer 2-3 TB 5. Cpanel (ale moge sobie kupić licencje zew) Jest to serwer na bardzo poważne projekty to najważniejsza jest dla mnie super stabilonść i uptime zbliżony do 100%. Jaki budżet muszę posiadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krdc.pl 91 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Potrzebuje niezbyt mocnego serwera o przybliżonych parametrach: 1. Procesor quadcore 2. Ok 6-8 GB Ram 3. Dysk(dyski) SSD lub SAS (potrzebuje ok 250 GB przestrzeni na pliki) 4. Transfer 2-3 TB 5. Cpanel (ale moge sobie kupić licencje zew) Jest to serwer na bardzo poważne projekty to najważniejsza jest dla mnie super stabilonść i uptime zbliżony do 100%. Jaki budżet muszę posiadać? z szybkich wyliczeni na kolanie wynika ze jakies 400-500 zl netto/m-c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Z naszej oferty polecamy Panu DED5 http://freecast.pl/serwery-dedykowane.html Podane ceny zawierają podatek Vat Administracja dla potrzeb naszego klienta z naszej strony jest darmowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Posłałem ofertę na prv która spełni wymagania. www.onededyk.pl oferta spoza normalnego cennika z wysokim uptimem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Freecast.pl > jesteś w stanie zagwarantować uptime bliski 100% ? w OVH ? Klientowi przecież nie będziesz zmieniał skryptu statystyk by udowodnić 100% uptime. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Zbliżony do 100% to ile tak naprawdę oczekujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 (edytowany) Freecast.pl > jesteś w stanie zagwarantować uptime bliski 100% ? w OVH ? Klientowi przecież nie będziesz zmieniał skryptu statystyk by udowodnić 100% uptime. Oferowane serwery nie są z OVH lecz DC Kylos PS żaden z naszych serwerów nie znajduje się w OVH lecz Hetzner/Kylos Edytowano Marzec 31, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krdc.pl 91 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 a ja tak sie doczepie, ale nie ofert i opisow, ale stylistyki czytaja jak uczyli w szkole (czyli czysta polszczyna) mozna "doczytac" sie kilku fajnych sformulowan tak wiec apel - prosze, piszmy uzywajac jakichkolwiek znakow przestankowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach