adik23 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 Witam, chcę się dowiedzieć czy Zdalny pulpit i programy będą sprawnie działać na serwerze z hdd 10gb, ram512, 1ghz, łącze 5mb/s, Windows XP I jeszcze jedno jak oceniany jest exone.pl bo oni akurat maja ta ofertę czy mogę im zaufać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 (edytowany) Szczerze ci polecam. Korzystam i jestem zadowolony. Jedyne co przeszkadza że nie masz łacza 5mb/5mb tylko Total czyli jeśli wysyłasz 4mb to masz pobierania tylko 1mb. Ale brak jakichkolwiek problemów,support super. Odpowiada nawet w niedziele o 24. Tylko troszeczkę nie zrozumiale,ale idzie się przyzwyczaić. Wiec szczerze polecam!! ps jakie programy ? Edytowano Marzec 30, 2011 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adik23 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 (edytowany) Bardzo małe programiki (boty, skrypty i inne tego typu). Niedawno kupiłem na e-serwery.eu VPS Premium 1 i tam ledwo co na NoMachine wchodzę hehe tragedia po prostu jakoś się przemęczę te 25dni Edytowano Marzec 30, 2011 przez adik23 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Posiadam nomachine na tym vps i chodzi dobrze. Brak lagów i jakichkolwiek opróżnień w systemie. Nawet serwer cod4 chodzi heh 24sloty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adik23 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Czy będę mógł się połączyć przez systemowego Zdalny pulpit chodzi mi o to co będzie lepsze i jak najlepiej chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Jeśli serwer jest z Windows to łączysz się przez RDP(Podłączanie pulpitu zdalnego). Nomachine mam by łączyć się z maszyny na drugą maszynę. W ofercie jest XP prof. Czyli masz dostęp do RDP bez żadnego problemu się połączysz. Zobacz testowy jest u nich na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach