miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 Pare dni temu dostałem taką informacje z pewnego hostingu ( w którym mam vps ) : Proszę się przyjrzeć swojemu vps'owi względem optymalizacji usług na nim.Bo generuje Pan bardzo dużo operacji i/o i oddziaływuje to bardzo niekorzystne na s. matkę. I jest to nieproporcjonalne do pakietu VPSa. Proszę o pomoc co mam zrobic etc. jestem w tym zielony :/ na tym vps mam tylko zainstalowany serwer TeamSpeak 3. Z Tego co rozumiem mam optymalizować usługi które i jak to zrobić tego nie wiem. Proszę o pomoc GG: 1359087 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Masz w umowie napisany limit operacji i/o ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Napisz do nich, zajrzą Ci na serwer i zobaczą o co chodzi: http://sys-com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 Koledze chodzi o darmowa poradę. Serwer z najtanszej gamy za 20zł a potrzebny troche wiekszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach