kamil_h 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2011 Witam, moja firma w najbliższym czasie zatrudni administratora serwera dedykowanego. W zakres obowiązków admina głównie wchodzić będzie: - w wypadkach awarii usuwanie problemów - wykonywanie czynności typu: podpięcie certyfikatu, - utworzenie / przywrócenie kopii bezpieczeństwa Serwer docelowy będzie hostował kilka / kilkanaście serwisów www generujących dość spory transfer. Serwer będzie miał nielimitowany transfer danych. Obecnie posiadamy serwer dedykowany z podziałem na kilka wirtualek, ale zarządza nim firma w której mamy wykupionego dedyka. Obecnie planujemy wyłączyć z tamtej platformy kilka/kilkanaście serwisów www które generują zbyt duże transfery / obciążenia. Potrzebujemy osoby, która będzie kompetentna do opieki nad takim serwerem. Dobrze byłoby aby Administrator był w stanie spotkać się z nami osobiście w Poznaniu (nie jest to wymagane). Osoby zainteresowane proszę o kontakt w wiadomościach prywatnych. Oferta kierowana jest zarówno do osób prywatnych jak i do firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2011 Skontaktuj się z nimi: http://sys-com.pl/ Poważna firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2011 Witam, moja firma w najbliższym czasie zatrudni administratora serwera dedykowanego. W zakres obowiązków admina głównie wchodzić będzie: - w wypadkach awarii usuwanie problemów - wykonywanie czynności typu: podpięcie certyfikatu, - utworzenie / przywrócenie kopii bezpieczeństwa Serwer docelowy będzie hostował kilka / kilkanaście serwisów www generujących dość spory transfer. Serwer będzie miał nielimitowany transfer danych. Obecnie posiadamy serwer dedykowany z podziałem na kilka wirtualek, ale zarządza nim firma w której mamy wykupionego dedyka. Obecnie planujemy wyłączyć z tamtej platformy kilka/kilkanaście serwisów www które generują zbyt duże transfery / obciążenia. Potrzebujemy osoby, która będzie kompetentna do opieki nad takim serwerem. Dobrze byłoby aby Administrator był w stanie spotkać się z nami osobiście w Poznaniu (nie jest to wymagane). Osoby zainteresowane proszę o kontakt w wiadomościach prywatnych. Oferta kierowana jest zarówno do osób prywatnych jak i do firm. Polecam Ci Piotra Kujawkę REMOTE-ADMIN.pl Firma i rzetelny fachowiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach