bimki 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2011 Witam, mam do odsprzedania EQ4 w hetznerze - używane od września, prawie nie używane - okazało się niepotrzebne. Może ktoś chętny? cena to 60% normalnego setupu. Proszę pisać wiadomości prywatne. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bimki 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2011 Witam, mam do odsprzedania EQ4 w hetznerze - używane od września, prawie nie używane - okazało się niepotrzebne. Może ktoś chętny? cena to 60% normalnego setupu. Proszę pisać wiadomości prywatne. pozdrawiam jeszcze aktualne - mogę nieco spuścić cenę. Propozycje na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trakos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2011 jeszcze aktualne - mogę nieco spuścić cenę. Propozycje na PW Nie jestem zorientowany - to się da tak jak powinno załatwić, w sensie zrobić przepisanie na inną osobę serwera w hetznerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bimki 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2011 ogłoszenie już nieaktualne. ps. przepisuje sie za pomocą specjalnej opcji transferu dostępnej w panelu użytkownika na hetznerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach