Shelvi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2011 Poszukuje firmy z serwerami vps, ale które mają metodę płatności dotpay z tego względu, że najbardziej mi odpowiada metoda Ukash. Głownie co mnie interesuje to: - Lokalizacja PL - Płatności DotPay - Portfel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2011 W unixstorm są płatności obsługiwane przez dotpay, mają też portfel oraz serwery w PL W razie czego możesz skorzystać z linku w mojej stopce (ref.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2011 Witam, zapraszam do zapoznania się z ofertą serwerów VPS w Hekko.pl. Wszystkie trzy wymagania spełnione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shelvi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2011 Witam, zapraszam do zapoznania się z ofertą serwerów VPS w Hekko.pl. Wszystkie trzy wymagania spełnione. Patrząc na pakiet EasyVPS to macie strasznie duże ceny za mc porównując do innych firm tylko, że bez opcji dotpay. Macie może jeszcze jakieś inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2011 Wszystkie wymogi spełniamy tak więc zajrzyj na netdc.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach