maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2011 Witam , czy można uniknąć opłaty jaką pobiera sobie PayPal ze przesyłanie pieniędzy ? Np ktoś z zagranicy przesyła 1000$ , PayPal bierze sobie ~ 40$. Czy jest jakiś inny sposób przekazu pieniędzy bez ponoszenia opłat ? Czy opłaty są pobierane od określonej kwoty ? czyli jeśli ktoś wysle 2x 500$ to nie poniosę opłaty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2011 Chciałbyś aby za darmo Ci wykonali usługę? Prowizja może być ściągnięta z osoby wysyłającej pieniądze, ale nie unikniesz opłaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2011 Wysyłaj, jako do znajomego - czasem przechodzi bez opłat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2011 MZone , tak chciałbym za darmo Właśnie czytałem gdzieś , że jeśli wysyła sie jako prezent to nie pobiera opłaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2011 Ja wysyłałem małe sumy, jako do znajomego i nigdy oplaty nie zabrało. Więc spróbuj ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2011 Ciężko jest zajrzeć do tabeli opłat, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2011 Opłata zależy od dwóch czynników: sposobu płatności (prezent czy opłata za produkt/usługę) oraz od rodzaju konta (przy kontach "specjalnych" i "firmowych" nie ma przebacz - opłata jest zawsze pobierana). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach