Xatoos 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2011 Witam. Do zaoferowania mam wykonanie artykułów po 1000 znaków w cenie 1,5zł. Po więcej szczegółów zapraszam na aukcje: http://allegro.pl/artykuly-precle-pressel-page-teksty-tematyczne-i1529205226.html Kontakt: rojkiki@gmail.com Pozdrawiam, Kamil Rojewski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2011 Wystawiasz rachunki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xatoos 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2011 Wystawiasz rachunki? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzybkiLopez 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2011 zakupiłem precle o 0-50 gr taniej na allegro więc promocji nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xatoos 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2011 (edytowany) zakupiłem precle o 0-50 gr taniej na allegro więc promocji nie widzę Każdy ocenia swoją pracę jak mu pasuje. Edytowano Marzec 31, 2011 przez Xatoos (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach