radom 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2004 http://fol.pl/ - nie wiem czy sie smiac czy plakac? chyba powinno byc fool.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2004 daj im szanse ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2004 Śmiać się. Ten hosting bardzo dobrze masuje przeponę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2004 Przez pierwsze 2 tygodnie od zakupu możesz skorzystać z darmowej pomocy specjalisty, który doradzi w wyborze skryptów, ich tworzeniu, przetestuje stronę pod względem zabezpieczeń, wyglądu i funkcjonalności. Po tym czasie, będziesz mógł dalej korzystać z pomocy, jednak w zamian za nią będziesz musiał umieścić reklamę serwisu www.fol.pl lub specjalisty w formacie wybranym przez siebie na swojej stronie głównej w widocznym miejscu na okres 1 miesiąca.hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2004 Na łebhelpie jest topic o tym hostingu. Jeden wielki LOL. ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2004 źle się poczułem... błeeeee... ;-) MINIPojemność 100 mb Transfer 25 GB coś mi się widzi, że niezbyt długo pociągną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach