zibra 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2005 Witam! Szukam niedrogiego serwera na stronę www, który będzie miał spory limit miesięcznego transferu w granicach 50 GB. Miejsce na stronę to ok. 1 GB. Php i mysql oczywiście ywmagane. Macie jakieś propozycje? Z góry dziękuję. Interesują mnie również firmy, które oferują indywidualną konfigurację (dobór parametrów) konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2005 może http://www.hostpark.pl/zloty.php ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zibra 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2005 2 bazy danych to zdecydowanie za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2005 Konto o takich parametrach mogę Panu zaoferować w cenie 547 zł rocznie (netto). Reszta parametrów konta taka jak w przypadku etinExclusive: http://www.etin.pl/oferta_exclusive.html Pozdrawiam serdecznie, Kamil Matysik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2005 Nie wiem na czym zalezy ale na budzetowy hosting z duzym ruchem polecam www.routhost.com - transfer 20,40 lub 80GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomato 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2005 Nie wiem na czym zalezy ale na budzetowy hosting z duzym ruchem polecam www.routhost.com - transfer 20,40 lub 80GB[/code]A jak wyglada sprawa z platnosciami czy przy przelewach z kraju nie dochodza jakies sumy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2005 www.tani-hosting.net/oferta.html www.cxc.pl/?uslugi=kontawww Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zibra 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2005 Muszę przyznać że firma tani-hosting.net ma bardzo zachęcającą ofertę. Czy macie jakieś newgatywne doświadczenia z nią związane? Bo z tematu z opiniami dużo się nie dowiedziałem . Proszę jeszcze o poradę w kwestii takiej czy wybrać konto www czy reseller? Jakie są różnice? Do tej poty miałem konto www na superhost.pl i nie bardzo wiem czy jakieś znaczne zmiany nastapią przy przejściu na tym reseller. Do tej pory udostępniałem część mojego serwera innym klientom, więc konto reseller chyba to dego własnie jest przystosowane? Prosze o pomoc i konkretne informacje na temat tego typu serwera. Dziwi mnie dlaczego konto reseller z 6x większą pojemnością, kontami mail, mysql, ftp bez ograniczeń, a z jedynie o 5GB mniejszym limietem transferu jest tańsze o 50 zł (tani-hosting.net - serwer500, reseller3)? Dziękuję za wasze opinie i porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2005 Dziwi mnie dlaczego konto reseller z 6x większą pojemnością, kontami mail, mysql, ftp bez ograniczeń, a z jedynie o 5GB mniejszym limietem transferu jest tańsze o 50 zł (tani-hosting.net - serwer500, reseller3)?O to najlepiej zapytac sie adminow Proszę jeszcze o poradę w kwestii takiej czy wybrać konto www czy reseller? Jakie są różnice? Do tej poty miałem konto www na superhost.pl i nie bardzo wiem czy jakieś znaczne zmiany nastapią przy przejściu na tym reseller. Do tej pory udostępniałem część mojego serwera innym klientom, więc konto reseller chyba to dego własnie jest przystosowane? Prosze o pomoc i konkretne informacje na temat tego typu serwera. Przeczytaj faq o resellerach. http://www.webhostingtalk.pl/viewtopic.php?t=41 Jesli chodzi o t-h.net to zalezy od pieniedzy jakie mozesz przeznaczyc na hosting. Maja tania oferte ale poziom uslug niejest wysoki... Wiec jak masz malo pieniedzy to mozesz ostatecznie kupic u nich konto, jesli troche wiecej to zapomnij o nich.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2005 Acha? rzeczywiscie.. w ogole tanie te Resellery..heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2005 Witam, konto z 1gb pojemności i 50 gb transferu, reszta bez ograniczeń, mogę Panu zaoferować za 499 zł rocznie, lub 49,9 zł miesięcznie (jest to oferta indywidualna - specjalnie dla Pana). Konto byłby na pewnym, mało obciążonym i stabilnym serwerze w Niemczech. Szczegóły na http://www.jor.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach