metrowy 18 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2011 Witam, Co byście polecali pod takowe zastosowanie? Idea jest taka - poradniki , tutoriale itp , obszerne menu na głównej , dobra wyszukiwarka Działy główne , poddziały , kategorie dobrze by było gdyby odwiedzający mogli dodawać swoje wpisy do wybranej przez nich kategorii Komentowanie , ocenianie ,możliwość edycji , nanoszenia poprawek , zgłaszanie nadużyć itp Skłaniał bym się nad gotowym rozwiązaniem , może być płatne , może być darmowe Ostatnio bawiłem się WP , ale nie wiem jak z funkcjonalnością by było , niby sporo dodatków , ale jakoś tego do kupy scalić nie mogę za wszelkie porady z góry dziękuje + plusikowe w hołdzie userowi pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2011 Nie bardzo wiem po co kombinujesz, wg mnie najlepiej wyjdziesz stosując jakieś wiki (np. jeden ze skryptów przedstawionych tutaj: http://c2.com/cgi/wiki?TopTenWikiEngines ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2011 w tego typu skryptach można dodawać reklamy? - w sensie sprzedawać miejsce pod reklamy sorry to przeoczyłem ,,, zaraz poczytam warunki licencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2011 Tylko coś na bazie wiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach