vps 4 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2011 Witam, chciałbym się dowiedzieć którą kategorię przypisać dla firmy hostingowej która zajmuje się sprzedażą domen, hostingiem oraz sprzedażą różnego typu licencji(DA,WHMCS,itp.)... W NACE rev.2 problemu nie ma, bo jest jaśniej określone. NACE rev.1: K - OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI, WYNAJEM I PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ KA - OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI, WYNAJEM I PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ 72 - INFORMATYKA I DZIAŁALNOŚĆ POKREWNA 72.1 + Doradztwo w zakresie sprzętu komputerowego 72.2 + Doradztwo w zakresie oprogramowania i dostarczanie oprogramowania 72.3 + Przetwarzanie danych 72.4 + Działalność związana z bazami danych 72.5 + Konserwacja i naprawa maszyn biurowych, księgujących i liczących 72.6 + Pozostała działalność związana z informatyką Osobiście stawiam na 72.30 lub 72.60 z przewagą na pierwszą opcję. W związku z niepewnością proszę o podpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giorgi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2011 Ja bym jeszcze brał pod uwagę 72.4 ponieważ są to pewne informacje , które przetwarzasz i umieszczasz w internecie , aczkolwiek wybierz 72.6 . Na pewno nie będzie źle ,lepszej opcji nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vps 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2011 Ja bym jeszcze brał pod uwagę 72.4 ponieważ są to pewne informacje , które przetwarzasz i umieszczasz w internecie , aczkolwiek wybierz 72.6 . Na pewno nie będzie źle ,lepszej opcji nie masz. Tak też mi doradzono w urzędzie. 72.6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach