xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 Hi, mam problem. Do tej pory płacąc za serwer z paypala nie miałem żadnego problemu. A w tym miesiącu... wywala mi że muszę powiązać kartę debetową bądź kredytową. Takowej nie posiadam (konto mam zweryfikowane), zatem jak mogę wykonać płatność ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 A masz wystarczające środki na koncie paypal? Jeśli nie to będzie wolało powiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 Hi, mam problem. Do tej pory płacąc za serwer z paypala nie miałem żadnego problemu. A w tym miesiącu... wywala mi że muszę powiązać kartę debetową bądź kredytową. Takowej nie posiadam (konto mam zweryfikowane), zatem jak mogę wykonać płatność ? W jakim banku masz rachunek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 A masz wystarczające środki na koncie paypal? Jeśli nie to będzie wolało powiązania. Dziękuję! Rzeczywiście brakowało... kilku centów po prostu przeliczałem ogólnodostępnymi kursami, a nie via paypal. Użyłem kalkulatora PP i wyszło że brakuje troszku. Już zapłacone, jeszcze raz dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 A nie ma sprawy. Swoja droga, bawiłęm sie kiedyś tym przeliczaniem, bo mam konto podpiete do polskiej i angolskiej karty a srodki tez mi w € wpływaja i po kilku przeliczeniach miałem kilka centów wiecej niz miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach