RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2011 Dziś otrzymaliśmy środki które były polecone do wypłaty 31.08.2011, najlepsze w tym wszystkim że jako termin realizacji podali 10.09.2011. W dalszym ciągu cyrki na infolinii, dzwonisz od BOKu, tam mówisz że przekierowała Cię kobieta już 2 razy do biura rozliczeń gdzie do pierona nikt nie odbiera telefonu a ona przełącza kolejny raz. Na email oczywiście brak odpowiedzi. Welcome in Dotpay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2011 Mi wypłacają kase w ciągu 24h... a w ciągu 48h jest na koncie. @RedHosti.pl - pieniądze masz z smsów (środki które dziś otrzymałeś)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 13, 2011 31, to może za tydzień dojdą do mojego z 7 września bodajże... ja już wczoraj podpisałem umowy z platnosci.pl mam nadzieję, że do 2 tygodni pożegnamy się z tymi @#$% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2011 (edytowany) Miłe zaskoczenie, 1 2011-10-12 22:47:44 -XXX.XX Wykonana Rozliczenie Dotpay.pl ID36462 T367863 2011-10-13 Płatności kartą + przelewy online. Żadnych SMS. Edytowano Październik 13, 2011 przez tym (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 13, 2011 @Tym cieszymy się Twoim szczęściem ale NIC to nie zmienia. Na pohybel dotpayowi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2011 @ tym Nie używamy płatności SMS. Nie mniej my też kończymy załatwiać sprawę z płatnościami.pl i radzimy migrować każdemu od tej firmy póki jeszcze Wam cokolwiek wypłacają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2011 (edytowany) To chyba jestem jednym z niewielu szczęśliwców, którym udało się bez problemów wypłacić pieniążki z smsów za 3 miesiące. Wypłatę zleciłem po pół roku, nic nie ubywało w tym czasie. Raz wysyłając umowę do nich nie podpisałem we wszystkich miejscach po 2 dniach dostałem pismo żebym poprawił i wysłał jeszcze raz. Po około 5 dniach pieniążki były na koncie. Jednak polecam coś innego, ponieważ miałem kilka problemów z ich systemem i zwlekałem z wdrożeniem płatności sms 2 tygodnie. Polecam platnosci.pl jak Panowie wyżej. Pozdrawiam Edytowano Październik 13, 2011 przez Groszeq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Dobra, nie jesteśmy już w stanie zdzierżyć tego chamstwa dotpaya, właśnie go odłączamy. Chwilowo bez, za kilka dni domknie się sprawę platnosci.pl i tyle. Pozostaje jeszcze mieć tylko nadzieję, że kiedyś przeleją nam te kilka ostatnich wypłat. "Obsługa klienta" tej firmy przebija chyba wszystko co jest tylko mozliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 wbijajcie na FP dotpaya, niezła jatka się zrobiła http://www.facebook.com/pages/DotPaypl/162734863779155 edit: heh, akcja zatacza coraz większe kręgi http://www.wykop.pl/link/914965/jak-grac-w-dotpay/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Jeden fajny koment z FB DotPay-a przetrwał już prawie kwadrans: Ohh Drodzy DAJCIE spokój, PIENIĄDZE są wysyłane NATYCHMIAST, tylko ZŁOśliwi piszą, że tak się DZIEJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Dużo tych złośliwych Oburzeni 2.0 http://www.facebook.com/pages/DotPay-oszukuje-i-nie-p%C5%82aci-Fa%C5%82szuj%C4%85-listy-przelew%C3%B3w/171016446318425?sk=wall Kobieta czeka od... sierpnia z 18k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 (edytowany) Po co ta firma w ogóle utrzymuje profil na ryjbuku? Żeby musieć zatrudniać dodatkową osobę do kontrolowania pojawiających się tam treści? No ale w sumie trzymają kasę tylu klientów to bogaci są, stać ich na nadprodukcję etatów... Edytowano Październik 18, 2011 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Dobrze jest. to teraz będzie kolejny kejs na szkoleniach z socialmedia ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Niestety, game over. Dotpay usunęło stronę na facebooku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 (edytowany) Dużo tych złośliwych Oburzeni 2.0 http://www.facebook....6318425?sk=wall Kobieta czeka od... sierpnia z 18k od września 30k znam przypadek znajomego dobrze, że mnie tam nie ma już od 6 mc Edytowano Październik 18, 2011 przez ViPower.PL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Czyli nie mają odwagi i jaj żeby przyznać się jaka jest naprawdę sytuacja + stosują cenzurę gdy sprawy i komentarze nie są po ich myśli. Skasować mogą, mają do tego prawo ale i tak wszyscy wiedzą jak to wygląda. Czyli są niepoważni - co i tak wiadomo powszechnie - bo szanująca się i poważna firma nie stosuje cenzury i nie usuwa krytycznych opinii tylko obelżywe i niezgodne z prawem. Swoją drogą pewna firma na WHT stosowała podobne praktyki i wszyscy wiemy jak to się skończyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Dotpay skasował stary fan page i założył nowy: https://www.facebook.com/pages/dotpay/175187913020?sk=wall Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Dotpay skasował stary fan page i założył nowy: https://www.facebook.com/pages/dotpay/175187913020?sk=wall Bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 a lecenie w pręta, w zaparte zamiast wytłumaczyc jakie są problemy i zakończyc spekulacje są z sensem? Ten ich (niedo)rzecznik potrzebuje szkolenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Rachunek za sierpień - Data otrzymania faktury VAT: 2011-09-15 ( rachunek dostałem z poczty - 19 września) Rachunek za wrzesień - Data otrzymania faktury VAT: 2011-10-13 ( rachunek dostałem z poczty wczoraj - 17 października) Do tej pory nie dostałem płatności za sierpnień (niby dotpay ma 24 dni roboczych do wypłaty - czyli do jutra..). Zazwyczaj, miałem pieniądze do końca tego samego miesiąca co wysłałem umowę, a tu teraz taki psikus.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatokor 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Tak się wtrynię trochę w dyskusję z powodu poszukiwania alternatywy dla dotpay. Możecie powiedzieć mi jak wygląda sprawa w platnosci.pl z wypłatą? Tzn. po jakim czasie można się spodziewać pieniędzy na koncie od zlecenia przelewu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Tak się wtrynię trochę w dyskusję z powodu poszukiwania alternatywy dla dotpay. Możecie powiedzieć mi jak wygląda sprawa w platnosci.pl z wypłatą? Tzn. po jakim czasie można się spodziewać pieniędzy na koncie od zlecenia przelewu? Następnego dnia roboczego, ewentualnie (z doświadczenia piszę), że jak do 10:00 wypłacisz to powinieneś dostać tego samego dnia nawet . Przynajmniej ja tak dostaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2011 Tylko z tego co wiem platnosci.pl są dla firm, a jakaś firma z sms'ami/przelewami online dla osób fizycznych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2011 Cashbill? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach