analyzer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 Witam, Tak jak w temacie sprzedam Kimsufi L ze starej oferty: Dysk: 250 gb Ram: 1 GB CPU: 1.2 Celeron Serwer bez limitu transferu. Oferty pw lub analyzer@g.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 cena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 cena ? Witam, Serwer dziś wygasł. Jestem na etapie zbierania ofert dostałem pierwsza 150 zł. Wiadomość z PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analyzer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2011 Oferta nadal aktualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analyzer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2011 Serwer został przedłużony obecnie jest opłacony do 15.04. Koszt przedłużenia to ~98 zł serwer jest ze starej oferty. Cena odstępnego jaka mnie interesuje to 200 zl + dni abonamentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analyzer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2011 Oferta aktualna cenę można negocjować. Serwer wygasa 15.04.11. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analyzer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 Serwer sprzedany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach