theONE 526 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 Zebraliśmy już pewną grupę klientów i będziemy przeprowadzać w najbliższym czasie zakupy serwerów budżetowych: Rack 1U raile procki x3440 2x HDD serwerowy 7200 500GB 8GB RAM IPMI HDD HS do 4 sztuk gwarancja 3 lata D2D Więcej nie podam bo prowadzimy rozmowy w kilku kierunkach i nie wiem dokładnie jaki sprzęt zostanie wybrany (producent itd). Jeżeli ktoś jest zainteresowany dołączeniem się zapraszam na mail lub skype, wszelkie ustalenia już w rozmowie. Możliwe jest dołożenie sobie HDD lub RAMu. Zgadzam się na otrzymywanie ofert tylko nie wiem jak to ustawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 A jak z łączem/ transferem ? Będzie trzeba osobno kupować czy będzie coś wliczone w cenę serwera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 chyba sie nie zrozumieliśmy, to jest serwer do kupienia w pudełku, po prostu większa partia = niższa cena, jak ktoś chce nie mam problemu żeby u nas sprzedać do tego kolokacje i dołożyć inny pakiet serwisowy on site z dobrym czasem reakcji gwarantowanym przez nas ale nie jest to wymóg ani nie zmieni to ceny za sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 OK, teraz już rozumiem co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 Witam, Jak cena będzie dobra moglibyśmy nabyć od 2 do 10 sztuk. Wszystko zależy od kwoty. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 to podeśle wam oferte, zgłoszenia do wtorku zbieram, we wtorek będę obdzwaniał chętnych razem z konfiguracją i ceną, transport z warszawy nie wchodzi w cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 Odbierzemy osobiście być może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 Marcin, skype, zapodaj gsm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 Jak by był konkretny support to może parę sztuk także bym wziął zależy w jakiej cenie oczywiście . Nie interesuje mnie gwarancja NBD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach