misiolek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2011 A ja na razie czekam 20 godzin na jakąkolwiek odpowiedź na ticket i jestem dobrej myśli: sądzę, że granica doby zostanie skutecznie pobita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2011 A ja na razie czekam 20 godzin na jakąkolwiek odpowiedź na ticket i jestem dobrej myśli: sądzę, że granica doby zostanie skutecznie pobita Nigdy nie potrafiłem zrozumieć tego typu wypowiedzi. Czemu to ma służyć? Próbowałeś kontaktować się z GłowaNet przez inną formę kontaktu, aniżeli ticket? Być może ticket został gdzieś przeoczony lub Głowa ma natłok pracy. W końcu to chyba firma jednoosobowa, więc każdy człowiek ma jakieś granice wytrzymałości. Wrzuć na luz, a jeżeli to priorytetowe to spróbuj innych form kontaktu. Bo z tego co widać po forum to Adam i tak świadczy dobre usługi w podanej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2011 Zuzia PHP Info 19.84 41 Days 17:41:30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach