Gość Lexmark Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Tak jak pisałem tutaj : http://www.webhostingtalk.pl/topic/29184-mzone-i-jedna-sprawa/page__pid__243955?do=findComment&comment=243955 Temat został usunięty! Dlaczego? Prawda w oczy Kole! To nie Forum to Cyrk na kółkach!!! Jeszcze straszenie że ban Banuj ile się da jeśli to poprawi ci humor. doda ci Męskości lub Satysfakcje Ale Jak bym wam dobrze zapłacił to mogł bym robić co mi się chce i nikt by mi nie zrobił... Wolność słowa... Przecież to Polska Polska a nie forum WHT tu jest godzina Policyjna Korupcja Zawiść Zazdrość Hamstwo I Prostota... a bym zapomniał najwiecej tych Co wyżej srają niż dupe Mają !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Banuj ile się da jeśli to poprawi ci humor. doda ci Męskości lub Satysfakcje Mówisz, masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 (edytowany) Hamstwo I Prostota... najwiecej tychCo wyżej srają niż dupe Mają !! Piękne zestawienie, w pełni wyraża wnętrze autora. Edytowano Marzec 11, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach