Adam Car 15 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Witajcie, szukam hostingu poczty elektronicznej, interesuje mnie ok 10-20GB na kilka skrzynek z obsługą IMAP i klientem www Teraz mam konto na gmailu, ale coś mi się średnio to podoba. Normalny hosting też nie wchodzi w grę, bo za drogo. Co polecicie? Poproszę o oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Jaki jest budżet miesięczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Prokonto.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Car 15 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Jaki jest budżet miesięczny? Szukam taniego rozwiązania, za 100-200 PLN/rok Prokonto.pl ? eeee za darmo? nie będę mógł admina opieprzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Prokonto to to samo o2.pl, a ja odkad jestem w o2 (od 2006 r.) to tylko jedna lub dwie awarie widzialem (mozliwe ze byly inne ktore nie zauwazylem) wiec moge z czystym sumieniem Ci polecic prokonto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2011 A co powiecie o "Business email" w home.pl ? Wiem, że to "moloch", ale może akurat ta usługa jest jednak warta swojej ceny? Oczywiście, zależy mi na bardzo wysokiej dostępności i obsługiwaniu przez dostawcę usługi takich rozwiązań jak: POP3, IMAP, Push IMAP, dobry webmail, obsługa wielu domen oraz brak reklam, stopek i innego badziewia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin K 6 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2011 Podpinam się pod temat, czy jest jakieś komercyjne rozwiązanie dla obsługi email na skrzynkę minimum 40GB ? Raczej nie skłaniam się pod rozwiązania serwer dedykowany, VPS, zależy mi na wysokiej niezawodności 99,9% tak by można było podpiąć MX z własnej domeny. OVH daje konta 2GB, prokonto 10GB, Google apps 7GB(Free) i 25GB(dla firm), a czy zna ktoś rozwiązania komercyjne dla większej pojemności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2011 zakup wlasnego vpsa lub konto www i na tym konta zakladaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Studio v220 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2011 Zapraszam tu http://v220.pl/skrzynki.php lub sprzedam też VPSa jeśli będzie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach