Serwis Domeny.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Serwis Domeny.pl ma zaszczyt przywitać się z użytkownikami forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Witamy, witamy. Wyrażę chyba nie tylko własną opinię pisząc, że oficjalne otwarcie firmy na to forum jest sporym zaskoczeniem. W każdym razie miło widzieć, że forum przyciąga większych graczy rynkowych nie tylko do umieszczania reklam. Mam nadzieję, że będziecie brać aktywny udział w dyskusjach (a zapewne niektóre z nich będą gorące - historia tematów dotyczących Państwa firmy raczej o tym przekonuje). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Victor 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 500zł przez Was straciłem więc pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 Na początek mała podpowiedź w kwestii strategii social marketingu, bo pewnie to mieliście na myśli tutaj przychodząc... co to jest za użytkownik "Serwis Domeny.pl"? Co to za duch? Kto to? Jak to? Komputer? Bot? Więcej podpowiedzi nie będzie, bo patrz wyżej ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nano 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 Witamy kolejną "lubianą" i "zaufaną" markę na WHT.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czwagier 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 Witam! Mam u Was domeny. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach